НачалоПродуктиУслугиПортфолиоЗа контакти
BGEN

Услуги

Изграждане на уеб сайтове
Фирмата ни е специализирана в изграждането на различни уеб – базирани приложения. Ние разработваме решения в зависимост от конкретните нужди на нашите клиенти.

Уеб дизайн, редизайн и доразвиване на съществуващи сайтове
Ако вече имате уеб сайт, но той не е изпълнил очакванията, поставени при създаването му; не е лесен за ползване от Вашите клиенти; информацията не е добре организирана; страниците се зареждат бавно; графичния дизайн не е добър или страниците не се показват правилно в по-популярните браузъри, то Вашия сайт се нуждае от промяна!

Анализ и оптимизране за търсачки (SEO)
Основния начин за търсене и намиране на информация в Интернет са търсачките. Ако даден уеб сайт се появява в началните позиции в резултатите при търсене, това неминуемо ще увеличи посещаемостта му. Поради това, едно от най-важните неща е сайтът да бъде изграден по начин, който да позволява ефективното му сканиране и индексиране от претърсващите програми на търсачките.

Абонаментна поддръжка и обновяване на информацията
Поддръжката и обновяването на информацията във Вашия сайт са много важни за успешното Ви присъствие в Интернет. За да не губите от аудиторията си и за да можете непрекъснато да привличате нови посетители, е необходимо Вашия сайт постоянно да съдържа актуална информация за дейността Ви, предлаганите стоки и услуги.

Интернет реклама
За да популяризирате сайта си и той да бъде посетен от повече потенциални клиенти, е най-удачно да го рекламирате в Интернет. Това е най-евтината и ефективна реклама!

Други
Други услуги, които предлагаме са: лого дизайн; изработка на рекламни банери; изработка на брошури; създаване на проекти за етикети, кутии; абонаментна поддръжка и обновяване на информацията; хостинг и регистрация на домейни; превод на английски език от заклет преводач.