НачалоПродуктиУслугиПортфолиоЗа контакти
BGEN

Продукти

Рекламни сайтове (статични)
Кратко представяне на основната информация за Вашата фирма, предлаганите продукти и услуги и др. Подходящ за компании или частни лица, които желаят да бъдат представени в Интернет, но още не са убедени в ползите от това или желаят да намалят инвестицията до минимум.

Информационни сайтове (динамични)
Сайтът може да съдържа информация от всякакво естество. Има администртивен модул за бързо и лесно управление на съдържанието. Може да се създават менюта и подменюта; да се добавят, редактират и изтриват уеб страници. На разположение на администратора е редактор за форматиране на съдържанието.

Сайтове за имоти
Сайтът има база данни за съхранение на неограничен брой имоти със снимки. Всеки имот може да бъде представен чрез специфични характеристики (тип, площ, разположение, цена и др.), както и чрез свободен неструктуриран текст.

Онлайн каталози
Електронният каталог предоставя възможност фирмата сама да публикува информация за продуктите (услугите), които предлага. Всеки продукт може да бъде представен с описание, снимка, цена и други характеристики. Има възможност за форматиране на съдържанието със специализиран текстов редактор.

Онлайн магазини
Магазинът дава възможност фирмата сама да публикува информация за продуктите (услугите), които предлага. Посетителите на сайта могат да извършват търсене, да добавят избраните от тях продукти в електронна кошница и да ги поръчват. Собственикът на магазина получава по e-mail информация за поръчката и организира доставката на продуктите.

Портали
Порталът може да съдържа информация от всякакво естество, различни интерактивни форми за предоставяне на безплатни или платени услуги, поддръжка на база данни за потребителите, история на потребителските поръчки и др.

Други Интернет приложения
Всякакви интернет приложения, направени по поръчка, според конкретните изисквания на клиента.